*** FOR IMMEDIATE RELEASE ***- Lasestrizec PR and Publicity department
CH-CH-CH-CH-CHANGES

 Svet se spreminja, casi se spreminjajo, vrednote ostajajo. V minulih petnajstih mesecih se je na svetovnem in slovenskem frizerskem trgu toliko spremenilo, da bi dogajanje tezko zajel le v nekaj stavkih. Kot gobe po dezju so vzklile spletne tgovine in podobni preprodajalci, ki so blagovne znamke, nekoc namenjene izkljucno prodaji in uporabi v frizerskih salonih oziroma strokovnjakom, prepustili laikom, uporabnikom, ki niso vesci. “Diverting” je svetovni problem, a Slovenija kot kaze naredi malo oziroma nic, da bi tezavo vsaj zajezila ali omilila. Prislo je ze tako dalec, da vsakdo lahko kupi na t.i. crnem trgu profesionalne izdelke po bistveno nizjih cenah kot pri pooblascenem prodajalcu.

Kdor zahaja v moj salon ze leta ve, s kaksno strastjo in navdusenjem stojim za vsako steklenicko, sprejem in tubico na moji polici. Ker ce jaz ne verjamem vanje, tudi vi ne morete. Cas je za novo poglavje.

Zadnjih sedem tednov smo z izbranimi prijatelji v salonu testirali, vohali in preizkusali in ko sem tistega poznega vecera dobil sporocilo “Bostjan! Pa to je neverjetno, moji lasje so kot putrcek”, sem vedel, kaj moram storiti. Odlocitev je padla: John Paul Mitchell Systems.

Vrhunski proizvajalec lasne kozmetike, izkljucno profesionalnih izdelkov za nego las najvisje kakovosti, ki deluje v tej industriji ze vec kot 35 let. Izdelki s prvovrstnimi sestavinami in dovrseno tehnologijo so do danes prejeli vec kot 45 nagrad in priznanj.

Izdelki John Paul Mitchell Systems se prodajajo izkljucno preko uradnih distributerjev v vec kot 100 000 salonih v Severni Ameriki in v vec tisoc salonih v 84 drzavah po celem svetu.

John Paul Mitchell Systems je bilo prvo profesionalno kozmeticno podjetje, ki je ze leta 1980 s ponosom oznanilo, da ne izvaja in ne podpira testiraja izdelkov na zivalih, kar podpira in sirse spodbuja se danes. John Paul Mitchell Systems so sli se korak dlje. Projekt # GivingIsMyStyle ni samo kultura dajanja, je zavezanost podjetja k dobrodelnosti in vracanju v okolje ter podpiranju razlicnih dobrodelnih in clovekoljubnih organizacij po celem svetu.

Vracam se na pravo pot, a ostajam zvest svojim nacelom, svojemu minimalisticnemu pristopu in brezcasni, a inovativni eleganci.

I am behind the bottle. I am Paul Mitchell. 

 

http://www.paulmitchell.si

http://www.paulmitchell.com

http://www.johnpaulpet.com

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s